Vlad Buda și Dan Ursan, doi tineri de 27 de ani, se cunosc de când erau copii, dar au decis 
de-abia anul trecut să pună bazele unui business. 
„Ne-am cunoscut la grădiniță, deci ne știm de aproape 25 de ani. Am și lucrat împreună încă din 2006, dar cu mici pauze”, povestesc cei doi antreprenori, pentru Business Magazin.
Vlad și Dan au pornit o „afacere cu suflet”, prin care vor să împartă și altora pasiunea lor pentru cafea. Steam Coffee Shop este o minicafenea într-un spațiu de doar 12 metri pătrați, înspre zona de nord a Capitalei, de unde clienții pot cumpăra doar produse „to go”.
De unde însă pasiunea pentru cafea? „Am lucrat mult în domeniul ospitalității, dar nu am avut neapărat legătură cu produsele din cafea”, povestește Vlad Buda. „În 2010 am participat la o competiție de barista, iar acolo am fost jurizați de campionul național al Greciei la proba de cafea la filtru. După concurs am stat vreo nouă ore de vorbă și ne-a explicat ce-am făcut bine, ce-am greșit și așa mai departe. Noi nu înțelegeam cum poate să bea atât de multă cafea, cerea un espresso la fiecare zece minute. Între timp a ajuns campion mondial la proba de cafea la filtru.”